Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество Последни новини

Временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 10 септември 2020 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Александър Стамболийски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:

бул. „Тодор Александров“, ул. „Цар Симеон“, бул. „Александър Стамболийски“, площад „Света Неделя“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лавеле“ ъгъла с ул. „Лом“.

На 10 септември 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Атанас Далчев“ жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:

по ул. „Антон П. Чехов“ от ул. „Люлякова градина“ до ул. „Фредерик Ж. Кюри“, ул. „Светослав Обретенов“, ул. „Атанас Далчев“ № 11.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Атанас Далчев“ ъгъла с ул. „Светослав Обретенов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *