Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Любопитно Най-четени

Ново лице тръгва на експедиция с Андре Токев в “Ловци на храна”

Кулинарна експедиция България е темата на новия 5-и сезон на уникалното в жанра си предаване в ефира – “Ловци на храна”. Tо се завръща на екран на 27 септември, неделя, от 12.30 ч., а още в първия му епизод  зрителите ще се запознаят и с новото лице в предаването – Игор Дамянов. В новия сезон той ще застане рамо до рамо до Chef Андре Токев, а двамата ще се впуснат в кулинарна експедция по дирите на незабравими истории и древни легенди.

Игор е роден в Македония, но преди 17 години пристига в Благоевград, за да преследва мечтата си, да учи актьорско майсторство. Благодарение на музикалния и актьорския си талант той е пропътувал почти цялата страна. Влюбен във вкусната храна и фотоапарата си, Игор с удоволствие тръгва на дълго пътешествие с “Ловци на храна” – от морето, през планината до най-непопулярните кътчета в България. Той е неспирен извор на забавни истории и обожава китарата си, която ще виждаме често в „Ловци на храна“.

В новия сезон на кулинарното приключение феновете на предаването ще се насладят на чудесната комбинация между енциклопедичните кулинарни познания на Chef Токев и китарата, любопитството и усмивката на Игор. Новите епизоди на “Ловци на храна” обещават добро настроение, интересни срещи, неочаквани дестинации и разбира се чудни ястия за всички пред екрана, в неделя по обяд.

Двамата кулинарните пътешественици ще зарадват не само телевизионните зрители, а и потребителите на интернет платформите на bTV Media Group, с огромните си познания и запаси от практични рецепти, интересни и полезни съвети в кухнята.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *