Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Връчиха „Мисис Дама на годината“ 2020

За дванадесети    пореден път бяха раздадени  годишните награди за бизнес постижения  „Мисис Дама на годината“  2020. Организатор и    продуцент  на  наградите     са  агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на  Меги Савова.

Това не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова идеята е  те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое  име в обществото .

Над 100 дами бяха кандидатките за разпределение в 32 категории, но от тях журито реши да награди само 9.

Пак по  традиция гостите на вечерта  бяха посрещани   с чаша шампанско  Cardinal предоставено ни лично от Таня Катик съсобственик на компанията производител .

Наградените   получиха  подаръци от Галерато в лицето на Славка Занева ,Bridal Fashion  в лицето на Анелия Петкова и Dony cosmetics в лицето на Дони Чачова.За доброто настроение на гостите се погрижи младия талант Валерия Войкова ,а специален поздрав към гостите отправи Поли Паскова .

Средствата събрани от благотворителния търг бяха предоставени на  неправителствена организация в обществена полза, която подкрепя и подпомага българските деца за достоен и пълноценен живот, предоставяйки им възможности за развитие и усъвършенстване  в лицето на Богдана Желявска

Водеща на събитието беше тв водещата Нели Пандилова.

Наградените дами на годината:

1.Категория – Иновации – защита на интелектуалната собственост – Ана Атанасова Ташева

2.Категория – Кауза – Мария Янева

3.Категория – Право и закон – Весела Крачунова

4.Категория – Електронна търговска марка – Марина Цветанова 

5.Категория –Здраве и красота – Лора Валери 

6.Категория –Най-бързо развиваща се компания – Камелия Терзийска

7.Категория – Медии и журналистика – Елизабет Методиева

8.Категория – Международен партньор – Уляна Оксенюк

9.Категория – Благотворителност – Ива Гургулиева

10.Категория – Мистър на годината – д-р Емил Бърдаров

Фотограф – „Качество,дизайн и точност”

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *