Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Йогата Илиян Стефанов напусна „Фермата“ 6

Строителният предприемач Борислав Стефанов удържа категорична победа във втория мъжки дуел на Арената

 

Един от най-колоритните участници във „Фермата“ 6 – йога учителят Илиян Стефанов, е първият отпаднал след елиминационен дуел за сезона. На Арената в събота вечер той се изправи срещу  избран чрез жребий опонент – строителния предприемач Борислав Стефанов.

 

„Психически аз съм най-подготвен от цялата „Ферма“ за това, което предстои“, убедено коментира Илиян преди дуела, а неговите фенове в стопанството го подкрепиха с продължително „О-м-м-м-м-м“. Гуруто предпочете да влезе в битките бос и полугол, но въпреки положителната си нагласа не успя да победи в нито една от игрите. След четири битки и без спечелена точка, Илиян претърпя пълно поражение с финален резултат от 10 на 0 в полза на Борислав.

 

Притежателят на най-широката усмивка и най-сръчните ръце в стопанството, се оказа както по-добре физически подготвен за тежките битки, така и по-мотивиран за победа в състезанията за памет и знания. Строителят успя да се справи по-бързо с търкалянето на 300-килограмова гума от трактор, както и с изпитанието да държи на раменете си 100 кг тежест. И в двете игри Илиян отказа да се бори, усещайки, че няма да надделее над по-силния си противник. Въпреки това, двамата записаха най-доброто време, постигано във всички предишни сезон в четвъртата и последна битка за издръжливост.

 

„Съдбата предначерта това. Успях да покажа на хората важните за мен неща. Моята сила не е във физическите битки, а в това да преподавам йога“, коментира на сбогуване Илиян, който показа на участниците, че човек може да живее с много малко храна, без дрехи и лишен от всички светски удоволствия.

 

В понеделник вечер ще стане ясно кой е първият претендент за фермер на седмицата, номиниран от Илиян, както и какво смятат за загубата му неговите поддръжници.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *