Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Рийз Уидърспуун е била „ужасена“ да стане майка

Със сигурност можем да заявим, че Рийз Уидърспуун се превърна в истинска актриса пред очите на всички. Слънцето на Холивуд огрява звездния небосклон често, но самата тя признава, че задачата невинаги е била лека. Не защото не може да се справи с някоя роля, а защото трудно е балансирала живота между актьорската кариера и тази на майка.

По време на свое гостуване в токшоуто на Дрю Баримор, Рийз споделя, че някак си успешно се е справила да бъда майка на три деца, докато успоредно с това развива кариерата си като актриса, продуцент и предприемач.

„Забременях, когато бях на 22 години“, разказва тя. „Нямах идея как ще балансирам работата и майчинството. Просто го правиш, нали знаете?“ Притеснението идва и от факта, че когато е била в началото на 20-те си години тя все още не е била напълно утвърдено име, затова се е налагало да търси различни работни възможности, които да ѝ осигурят съответния месечен доход.

„Правех филми, но все още не бях човек, който можеше да избира роли или да изисква лентата да бъде снимана в близост до училището на децата. Нямах някаква сила в индустрията“, споделя звездата от „Големите малки лъжи“. „Бях като всяка друга майка, баща, партньор и родител, който се опитва да се справи.“

Поглеждайки назад, Рийз казва, че не би променила нещо, но отбелязва, че най-големите ѝ постижения не е била спечеленият „Оскар“, а това, че е успяла да стане майка. „Махаш храната от устата си, дрехите от гърба си и съня от живота си, но всяка малка жертва си заслужава, защото това те кара да се събуждаш в неделя сутрин. Не са филмите или работата ми, а децата ми.“

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *