Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Любопитно Най-четени Спорт

Забъркаха Гришо в скандал с COVID-19

Григор Димитров бе забъркан в скандал с коронавирус в Париж. Треньорът на отстранения от Ролан Гарос Дамир Джумхур – Петър Попович, обяви, че първата ни ракета. Новак Джокович и Борна Чорич също могат да дадат положителни проби, но никой не ги е тествал. Според него всички, които са минали през заболяването, сега имат антитела и при проверка ще дадат положителен резултат.

„Преболедувах вируса преди месец, имам антитела, но резултатите от тестовете може да се окажат положителни или отрицателни. А други хора не мога да заразя. (Новак) Джокович, (Борна) Чорич и (Григор) Димитров също може да дадат положителен тест. Но на US Open тях дори не ги проверяваха. Джоко живееше в отделен дом и не го проверяваха. А има доказателства, че в организма му има антитела.

Играчите се страхуват -особено тези, които са преболедували и имат антитела. Но с Новак няма да постъпят така, както с мен. Ако анализът на резултата от теста му е положителен, ще му дадат възможност да даде нова проба. Той може да осъди Ролан Гарос за огромна сума, а организаторите не искат това да се случи“, обяви Попович. Самият Джумхур не даде положителна проба, но тъй като треньорът му е с такава, босненецът бе изгонен от Париж.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *