Британският принц Хари и съпругата му Меган ще станат герои на риалити шоу на Netflix, съобщи в. „Sun“.

В началото на месеца стана известно, че от стрийминг платформата са сключили с кралската двойка договор за документални и художествени филми, както и за детски програми на стойност 112 милиона британски лири. Първоначалното внушение беше, че те ще работят само зад камера, но се оказва, че Меган иска зрителите да видят каква е в действителност. Затова семейството се е съгласило да ги снимат три месеца за риалити шоу, въпреки че преди се оплакваха от медиите, които надничат в живота им.

Все още не е известно дали двойката ще пусне телевизионен екип в дома си в Санта Барбара.

По-голямата част от документалната серия ще е за филантропската им дейност, а не какво правят у дома – каза неназован източник. – Но погледът ще е отблизо и Меган се надява зрителите да видят каква е в действителност„.

Казаха, че отиват в Калифорния за повече дискретност, затова всичко изглежда доста лицемерно„, коментира Ингрид Сюард, главен редактор на монархическото списание „Меджъсти“.

Други са по-толерантни и признават, че подобно предаване ще заинтригува зрителите, предава БТА. А и големите хитове на Netflix са риалити предаванията и затова подобна серия има смисъл.