Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

„Крале на силата“ издирва спортни таланти в Пазарджик

Третото издание за сезона от култовото шоу „Крале на силата“ ще се проведе утре, от 11 часа, пред паркинга на Хипермаркет Крез Пазарджик . Над 3 хил. лева награди ще бъдат разпределени между всички участници, които ще имат смелост и желание да застанат на сцената пред обективите на камерите и публиката и да да победят своите ограничения  в упражненията на лежанка, набирания и кофички .

В това издание на шоуто отново ще се присъедини Балканската ни шампионка по бикини фитнес с Pro Card към Федерацията IFBB – Еленка Чанкова.
Перфектна физическа форма и сексапил ще демонстрира и  шампионката по бикини фитнес – ученичка на Орлин Стоянов, Пловдивската брюнетка- Ваня Гаригова.

Нова красавица с атлетична мускулатура пристига чак от Перник, за да влее своята любов към силовите упражнения и ентусиазъм, настроението и енергията на шоуто. Аделина Боянова е аматьор фитнес маниак, племенница и ученичка на емблематичния и неостаряващ най-изявен културист на град Перник – Росен Аспарухов.

Последните 4 години емблематичното състезание пое в нова посока, подкрепяно с младежкия дух и отдаденост на организаторката Никол Стоянова-НИККА. Младата певица, актриса и модел, с опит в продуцирането на театрални постановки, се превърна в основен двигател в дейността на Киро Скалата.

,, Мнозина не могат да разберат енергията ,която да правя това повече от 20 години . Освен дълбоката нужда да споделям познанията си с, силата и всичките таланти, които Господ ми е подарил , удовлетворяващ ме допинг намирам в множество необикновени случки и срещи докато обикалям из България.  Миналия петък в Ямбол успях да иницииирам сблъсък на лежанката с щанга между 85 годишен господин и неговия внук .Това беше великолепен пример за приемственост и дух, който владее над материята . За още по-голямо очарование победителя в кофички и набирания се оказа излекувал се от церебрална парализа чрез упражненията с тежести младж от Сливен . и не по-малко ме изкефи случайно минаващ купувач от магазина, който слезе от бяла лимузина и направи няколко повторения с 150 кг на лежанка“, разказва Кирил Вълчев.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *