Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Chef Андре Токев представи своя марка освежаваща напитка

Chef Андре Токев представи за първи път своя марка освежаваща напитка, която самият той познава и разработва в продължение на 20 години. Напитката е любима на известния ловец на храна и MasterChef и е създадена изцяло от натурални и пресни продукти – джинджифил, лимон и български мед с филтрирана вода. Специално пред камерата на предаването “COOLt” той призна, че тази напитка го зарежда с енергия и тонус преди и по време на снимките на “Ловци на храна” и “ MasterChef ”, а колегите му също са я опитвали и харесват.

“От дълго време обмислях и разаботвах напитката и исках да вложа в нея само най-добрите продукти. Получи се многонационална – джинджифилът е от Бразилия, лимонът – от Гърция, а медът е български!”, сподели любимият готвач. Тя е подходящ имуностимулатор, ако се приема затоплена, а за по-екстравагантните би могла да е чудесна комбинация за направата на различни котейли.

 

На специално събитие в чест на напитката, под която стои неговото име, Chef Андре Токев посрещна много звездни и преди всичко жадни за здравословната напитка личности. Сред гостите му бяха някои от лицата на bTV – водещата Александра Кръстева, репортерът Деси Ризова, Любо Нейков, българският шампион по бокс – Тервел Пулев и съпругата му и още много други.

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *