Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Елизавета Боярская – най-красивата в новото руско кино

Тя е Анна Каренина, тя е любима на Петър Велики и любовницата на белогвардейския адмирал Колчак – Ана Тимирева. Без съмнения Елизавета Боярская блести във всяка роля, в която влезе. Тя е голямата звезда на съвременното руско кино и е достойна дъщеря на родителите си – баща й е легендарният актьор Михаил Боярски, превъплатил се в ролята на Д’ Артанян в руската версия на класиката на Александър Дюма ‘Тримата мускетари“, а майка и e обичаната актриса Лариса Лупиян.

Актрисата е родена на 20 декември 1985 година в Ленинград (днес Санкт Петербург). Развива актьорски способности на късен етап от живота си. След като започва да учи PR в Държавния университет в родния си град, бързо разбира, че тази специалност не е за нея и започва да следва в Държавната академия за театрално изкуство, която завършва през 2007 година. Преди да вземе диплома вече е на сцената на театъра и насърчена от майка си се снима в киното.

Красавицата Елизавета Боярская е любимата на сърцето на популярния руски актьор Максим Матвеев. Двамата се срещат на снимачната площадка на филма „Няма да кажа“ и минават под венчилото през 2010 година. Вече имат и двама сина Андрей и Григорий.

През 2017 година съпрузите си партнират в сериала „Анна Каренина: Съдбата на Воронски“, като Максим влиза в ролята на Воронски.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *