Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Стефан Илчев под впечатляващия костюм на Светлината във втория сезон на „Маскираният певец“

Славин Славчев и Драгомир Драганов бяха скритите

 гост-звезди в костюмите на Гарвана и Кукера

   

Стефан Илчев умело се е крил повече от месец под впечатляващия костюм на Светлината във втория сезон на „Маскираният певец“. Изпълнението на „La Luna” не донесe късмет на певеца и Светлината се превърна в петата паднала маска в шоуто, а AZIS и Владо Пенев отново отбелязаха попадение в предположенията си. „Много е трудно да се криеш. Особено след като имаше предположения, че съм жена. Затова трябваше да продължа с женските образи, за да заблудя всички максимално много“, сподели Стефан Илчев веднага след разкриването на маската.

 

Зрителите имаха възможността да видят цели два от любимите си образи от предходния сезон – тези на Гарвана и Кукера. След блестящите изпълнения маските веднага паднаха, а зад тях се оказаха обичаните Славин Славчев и Драгомир Драганов. „Усещането на тази сцена е изключително и е трудно да се опише! Много е вълнуващо!“ каза Славин Славчев, който носеше внушителния костюм на победителя от миналия сезон – Гарвана, но тази вечер бе категорично разпознат от Алекс Раева.

 

„Аз съм един от най-изявените почитатели на българската естрадна музика. Винаги, когато изпълнявам тази песен, се вълнувам страшно много“, сподели Драгомир Драганов, който съживи Кукера с изпълнението на „Заклинание“ на Петър Чернев. „Когато панелът предположи, че аз се крия под маската на Баба Яга, получих повече обаждания, отколкото получавам на рождения си ден“, пошегува се телевизионният водещ, който се превърна и в първата маска, която бе разпозната от всички всички детективи в панела.

 

В две изключително оспорвани битки Златният излезе срещу Булката, а искри в тройния сблъсък размениха Плашилото, Баба Яга и Светлината. На сцената бяха показани и първите предметни улики за сезона, сред които зрителите видяха колие със специален камък, лист с ноти, книга, обувки и месни продукти. Новите доказателства станаха повод и за нови предположения на звездния панел, сред които се наредиха имената на Румен Угрински, Даниел Петканов, Явор Бахаров, Лора Караджова, Гъмзата, Михаил Йосифов, Башар Рахал. Незаменима помощ детективите получиха от комедийния актьор Любомир Нейков.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *