Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Любопитно Най-четени

Хелоуин подтиквал жените към изневяра

Мъже, дръжте под око нежните си половинки на предстоящия Хелоуин – резултатите от ново проучване показват, че празникът ги настройва за изневери.
Допитването, осъществено от сайта за извънбрачни връзки “Виктория Милан” сред над 9000 потребителки, е направено с цел да установи как “страховитият” празник действа на жените.

Оказва се, че две трети от представителките на нежния пол (66 %) го намират за секси и не крият, че събужда плътските им мераци. Около една трета от участничките в анкетата признават, че използват Хелоуин като извинение за една “свободна вечер”, по време на която “може да се случи всичко”.

“Този празник дава възможност на жените да осъществят най-дивите си фантазии. Възможността да се издокарат в предизвикателни костюми също им действа възбуждащо”, казва основателят на сайта Сигурд Ведал.

Анкетата показва още, че най-популярните костюми за предстоящия Хелоуин сред дамите са на секси медицинска сестра, сладострастна вампирка, предизвикателна полицайка, зайче на “Плейбой”, стюардеса, Жената котка, зомби, мумия, чудовище.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *