Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени Филми

„Откачалка“ нахлува в кината на фаталния петък 13

Този ноември се оглеждайте за Откачалка – духовита и хаплива метафора за проблемите на тийнейджърите и трудностите на гимназиалния живот, в която неуверена в себе си ученичка разменя тялото си с безпощаден сериен убиец.

17-годишната Мили Кеслър (Катрин Нютън, Секс на куково лято) е съвсем обикновено момиче, което се опитва да бъде себе си и да „оцелее“ сред своите враждебно настроени популярни връстници в гимназията Блисфийлд. Но когато тя е нападната от Касапина (Винс Вон) – печално известния сериен убиец, върлуващ в града, нейните училищни тревоги се оказват най-малката ѝ грижа. Мистериозен древен кинжал става причина Касапина и Мили да се събудят с разменени тела и младото момиче влиза в надпревара с времето, за да развали проклятието, преди смяната да стане необратима и тя да остане завинаги в туловището на възрастния маниак.

Единственият проблем е, че Мили изглежда като издирвания в целия град внушителен психопат, което доста усложнява мисията ѝ. С помощта на своите приятели – социално ангажираната Найла (Селест О‘Конър, Ловци на духове: Наследство), ексцентричния Джошуа (Миша Ошерович, Щиглецът) и нейната любовна тръпка Букър (Юрая Шелтън, Портал на воините), тя измисля план как да спре кръвожадния убиец, който е открил, че младото женско тяло, с което се е сдобил, е перфектното прикритие за поредица убийства в нощта на бала.

Режисьор на Откачалка е Кристофър Ландън (Честита смърт, франчайза Паранормална активност), който е и сценарист наравно с Майкъл Кенеди (Fox’s Bordertown). Продуцент е Джейсън Блум (Хелоуин, Невидимия), а изпълнителни продуценти са Купър Самюелсън и Жанет Волтурно. Във филма участват също Алън Рък (Наследници), Кейти Финеран (Защо жените убиват) и Дейна Дрори (High Fidelity).

Внимавайте! Откачалка нахлува само в кината на фаталния петък, 13 ноември.

Жанр:                                                  Хорър-комедия

Участват:                                             Винс Вон, Катрин Нютън, Селест О‘Конър, Миша Ошерович, Урая Шелтън, Дейна Дрори, Кейти Финеран, Алън Рък

Режисьор:                                        Кристофър Ландън

Сценарий:                                         Кристофър Ландън, Майкъл Кенеди

Продуцент:                                       Джейсън Блум

Изпълнителен продуцент:       Купър Самюълсън, Жанет Волтърно

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *