Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Матю Бродерик разкри рецептата за дълъг брак

Kак да живеете с жена си 23 години и да не спрете да я обичате?! Отговорът на този въпрос дава съпругът на Сара Джесика Паркър в едно от редките си интервюта, цитирано от „Труд“. За мнозина е трудно да повярват, че звездата от „Сексът и града“ и Матю Бродерик са щастливо женени от две десетилетия. Но звездният съпруг не смята това за някакъв подвиг.
През май тази година Сара Джесика Паркър и актьорът Матю Бродерик отпразнуваха своята 23-та годишнина от сватбата, а са заедно повече от 30 години! Как е възможно това в лудите ни времена? Този въпрос беше адресиран до 58-годишния Матю.

„Не мога да споделя никаква тайна, но съм много благодарен на Сара и я обичам много. Не мога да повярвам, че синът ни вече е на 18 години. Толкова дълго сме заедно, но изобщо не се усеща. Просто продължавам да работя върху връзката ни и считам Сара за най-добрата ми приятелка. Искате ли да чуете други клишета от мен? “ – пита Бродерик.

Сара също има отговор на интересния за всички въпрос. „Все още го харесвам много. Сигурна съм, че го дразня и той ме дразни, но всеки ден научавам нещо ново за него. Ако имате късмета да намерите точния човек, бракът може да просъществува много дълго „, споделя 55-годишната актриса в интервю за „People“.

Паркър и Бродерик се срещат на Бродуей, чрез театралната компания Naked Angels, създадена от братята на актрисата, в която по това време се включва и Матю. Това става през 1991 г., малко след раздялата на Сара с Робърт Дауни Джуниър. Доста по-късно в интервю Сара Джесика Паркър казва, че по това време въпросът за пари и слава изобщо не е стоял пред нея и Матю и че изобщо парите не са били част от мечтите им. И двамата ги е свързало желанието да бъдат работещи театрални актьори.

Сара и Матю се женят на 19 май 1997 г. Около стотина техни близки приятели идват да споделят радостта на булката и младоженеца. Вярно е, че никой не знаеше, че двойката ще се жени: поканата призоваваше приятелите им на обикновено парти. А и Сара не бе в типичната бяла булчинска одежда, а в черна рокля на Morgane Le Fay. Днес двойката има 18-годишния син Джеймс и 11-годишните момичета близначки Табита и Лорета. Дъщерите са родени от сурогатна майка.

Интересен факт е, че съпрузите актьори никога не са работили заедно. Пандемията от коронавируса ги възпря да се появят заедно в пиесата „Плаза Суит“ на Нийл Саймън на Бродуей

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *