Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Диас за късното майчинство: Сега трябва да живея поне до 107 години

В началото на тази година Камерън Диас изненада почитателите си, споделяйки новината, че е станала майка за първи път, при това едва няколко години преди своята 50-годишнина. Сега блондинката се пошегува, че понеже има бебе през втората половина на живота си, то трябва да доживее поне до 107 години.

Наскоро звездата от „Ангелите на Чарли“, отпразнувала 48-ия си рожден ден през предпоследния ден на август т.г., участва в YouTube предаването на Наоми Кембъл „Без фелтър“, където разказа повече за късното майчинство. Вечно усмихнатата актриса, която приветства дъщеря си Радикс на този свят едва преди девет месеца, сподели, че едва ли не се чувства длъжна да живее колкото се може по-дълго, за да разполага с достатъчно време с наследницата си и да бъде до нея през всички важни и значими моменти от нейното битие.

Повечето хора постъпват по различен начин от мен, те сключват брак и създават семейство на младини„, казва холивудската знаменитост, заключвайки, че нейният случай е изключение от правилото.

Макар синеоката хубавица да усеща натиск, че трябва да оцелее поне още 59 лета, тя все пак признава, че в момента е щастлива, прекарвайки дните си в компанията на своя съпруг Бендждамин Мадън и детето им.

Въпреки всички невероятни преживявания, които имах докато пътувах по света, и постиженията, дошли с усърдната работа, както ѝ осъществяването на проекти, изпълнили ме с гордост… Сега е най-радостният период от цялото ми съществуване, убедена съм. Да имаш семейство, когато си млад, е съвсем в реда на неща, то идва сякаш от само себе си. Но когато сте на моята възраст и тепърва решите да го направите, това вече е истински избор, защото изисква труд и всеотдайност„, признава Камерън.

Макар Диас официално да се оттегли от киното през 2014 г., тя сподели, че не изключва напълно възможността някой ден, не и в близкото бъдеще обаче, отново да се върне на големия екран. Но ако се съди по точните ѝ думи, тя надали би съжалявала дори и да не го стори.

Научила съм се никога да не казвам никога, но не съм снимала от 6 години и това никак не ме притеснява. Нито една част от мен не крещи: „Трябва да застанеш пред камера“. Не, не изпитвам нуждата да го направя, но това не означава, че някой ден няма да се върна към филмите. Засега обаче съм добре„, признава Камерън.

Много от почитателите ѝ са на мнение, че тя  обърна гръб на индустрията заради Редикс, но истината е съвсем различна. През август т.г., в разговор с колежката си Гуинет Полтроу, излъчен в канала на „Goop“, тя разкри, че не е искала да отдава живота си на други хора.

Когато се снимаш в киното, ти си на снимачната площадка в продължение на 12 часа. Това продължава с месеци. Други хора овладяват живота ти, а ти нямаш време за нищо друго. Така си дадох сметка, че аз подарявам живота си на другите и те започват да го владеят. В един момент просто реших, че трябва да взема живота си обратно в мои ръце и аз да решавам какво да правя с него!„, коментира половинката на Мадън.

Американката обясни, че по време на снимки към актьорите се отнасят като към деца.

Всички се грижат за теб, животът ти протича в тесни рамки и аз никога не съм се чувствала комфортно в подобни ситуации!„, призна тя.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *