Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество Политика

Слави Трифонов: „Има такъв народ“ отива на изборите сама

Слави Трифонов обяви, че партията му „Има такъв народ“ няма да става част от предизборна коалиция. В изявление, публикувано във Facebook, той отрича спекулациите, които обвързваха политическите му амбиции с други опозиционни сили.

„В последните дни виждам, че името на партия „Има такъв народ“ и моето име се спрягат като участници в какви ли не предизборни коалиции. Затова искам най-безапелационно да кажа следното: Партия „Има такъв народ“ ще се яви сама на изборите“, обяви Трифонов.

Редовният вот за НС трябва да е идната пролет.

Преди малко повече от месец от „Отровното трио“ обявиха, че заедно с „Изправи се.БГ“ на Мая Манолова и „Има такъв народ“ ще обединят усилията си в провеждането на честни парламентарни избори.

„Стигнахме до общата констатация, че нито една политическа или гражданска организация извън властта няма ресурс самостоятелно да осигури контрол и наблюдение над всички избирателни секции в България и чужбина. Затова обединение на ресурсите е реална необходимост“, обявиха тогава от „Отровното трио“.

Преди около седмица пък Арман Бабикян заяви, че са склонни с удоволствие да работят с „Демократична България“, с „Изправи се.БГ“, с партията на Слави Трифонов“.

От „Има такъв народ“ обаче са категорични, че политическото бъдеще на партията не е обвързано с предизборни коалиции.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *