Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Ваня Илиева спечели „Фермата“ 6

Ваня Илиева е големият победител в шестия сезон на „Фермата“ под мотото „Пътят на една мечта“. Грандиозният финал на шоуто постави четиримата претенденти – Ваня, Надя, Калоян и Боби пред най-тежките изпитания за всички сезони на предаването досега.

36-годишната стюардеса получи чека от 100 000 лева и общо 118 точки – най-високия сбор от три компонента: резултат от битките, гласовете на членовете на Фермерския съвет, в който влизат героите от всички сезони на шоуто досега и решаващия зрителски вот. На второ място по брой изпратени смс-и и общ резултат се нареди гвардеецът Калоян Донков с 88 точки, на трето – строителят Борислав Стефанов с 83 точки, а на последно място – пчеларката Надежда Дочева с 36 точки.

Позитивната и винаги усмихната Ваня стана втората жена, победител в най-гледаното риалити у нас, след като миналата година 23-годишната Веселка Маринова зае първото място.

„Доброто победи! Във „Фермата“ намерих страхотни приятелства, научих се да строя къщи и доказах на себе си, че съм силна.  Без кураж, няма слава“, развълнувано коментира победителката секунди, преди водещите Иван и Андрей да й връчат наградата. Ваня влезе в рекордите на шоуто и като жената, отстранила най-много свои опонентки на Арената.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *