Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Любопитно Най-четени

Антъни Хопкинс отбеляза 45 години трезвеност

Сър Антъни Хопкинс е актьор, който е влизал във всеки дом навярно десетки пъти чрез ненадминатите си превъплъщения в различни роли в много филми, които сме гледали със затаен дъх, със страх, с изумление и немалко пъти със сълзи в очите.
Той обаче, не само като актьор, но и като човек, много добре знае какво означава да се бориш със своите собствени демони в живота. Защото, въпреки успешната си кариера, Антъни признава, че първите години от нея са преминали в компанията на един ужасен „приятел“ – алкохола.

На вчерашния ден, преди 45 години Хопкинс решава да се раздели с тази своя слабост и този вторник той отбеляза 45 години трезвеност. Това важно признание актьорът сподели чрез Инстаграм профила си, публикувайки видео, в което казва:

„Добро утро! Идва Нова година! Тази година беше тежка и пълна с тъга за много хора. Но на този ден преди 45 години се бях запътил към истинско бедствие, напивайки се до смърт. И получих прозрение, нещо в главата ми, което каза „Ще живееш или ще умреш?“ Реших да живея. После дойде спокойствието и животът ми стана невероятен. Имал съм своите съмнения, но издържах.

„Днешният ден е онова утре, за което толкова се тревожех вчера!“ Затова, всички вие, млади хора, не се отказвайте, борете се и велики сили ще ви дойдат на помощ! Честита Нова година! Тя ще бъде най-добрата!“

Животът на Антъни Хопкинс преди това съдбоносно решение – да се откаже от алкохола, е наистина драматичен. На практика алкохолизмът разрушава първите му два брака – с Петронела Баркър и Дженифър Линтън.

Утре великият и трезвен Антъни Хопкинс става на 83 години.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *