Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Спорт

В очакване на новия собственик на „Левски”

Навръх 107-ия рожден ден на „Левски“ Наско Сираков обяви, че „сините“ ще имат нов собственик. Англичанин. Договорът все още не е подписан, но преговорите са завършени. Легендарният голмайстор сподели, че формално новият собственик трябва да влезе във владение до края на настоящата седмица. Сираков не разкри повече подробности, но увери, че „Левски“ няма да е политически обвързан. Точно за това се надяват от Тръст „Синя България“, който притежава 10% от акциите на клуба.

Наско Сираков е една от най-големите живи легенди на „Левски“. Всички левскари реагираха въодушевено. Нашата организация се моли наистина да има такъв инвеститор, каза в студиото на БТВ „Тази сутрин“ представителят на Тръста Никола Генов. Прозрачност е много хубава дума, при идването си Сираков обеща пълна прозрачност. Нямаме абсолютно никаква информация какъв е този инвеститор, дори нашият представител в клуба Петър Ганев не знае. В срещите, които сме имали с него, сме говорили различни неща. Сираков винаги е споменавал, че води преговори, но никога не е казвал с кого. Чакаме да разберем кой е този чуждестранен собственик, каза още представителят на Тръст „Синя България“.

Никола Генов смята, че няма общо между прибирането в България на бившия мажоритарен собственик Георги Попов и обявяването само три дни по-късно на новината, че „Левски“ ще има нов благодетел.

Една от спекулациите е, но не мога да кажа дали има връзка. Вчера Наско Сираков каза нещо много важно – че този собственик няма политическа обвързаност. Това показва, че вече се е наложило трайно мисленето, че има такава политическа обвързаност, коментира Генов.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *