Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Любопитно Най-четени

„Сексът и градът“ остана без Саманта Джоунс, сдоби с полово неутрален герой

Продължението на култовия сериал „Сексът и градът“ остана без един от най-колоритните си персонажи – Саманта Джоунс, но ще се сдобие с полово неутрален герой.

В десетте епизода на поредицата, озаглавена „И просто така…“ (And Just Like That…), ще има персонаж от небинарен пол, разкриват от платформата HBO Max, която ще излъчва сериала.

В ролята на Че Диаз влиза актрисата Сара Рамирез, която зрителите познават като д-р Кали Торес от „Анатомията на Грей“. Че е полово неутрален комик, когото Кари, Миранда и Шарлот ще определят като „те/тях“.

Темата за пандемията от COVID-19 също ще бъде част от сюжета, разкри Сара Джесика Паркър, която не само играе главната роля, но е и продуцент на поредицата. Що се отнася до отказа на Ким Катрал отново да влезе в ролята на Саманта Джоунс, актрисата споделя, че заместник на скандалната героиня няма да има. „Не търсим човек за четвърта роля – имаме си Ню Йорк“, обяви Сара Джесика Паркър, като уточни, че ще има куп нови персонажи, просто никой от тях няма да е в ролята на „заместник“ на Саманта.

За новия „Сексът и градът“, както всички наричат сериала „И просто така…“, стана ясно в началото на 2021 година. HBO Max обяви, че новата поредица ще е с участието на Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, но героините им ще са с 20 години по-възрастни.

Новият сериал ще е с 10 епизода с продължителност 30 минути

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *