Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Бизнес

Черноморието привлича с кулинарна дестинация, създадена от носител на Michelin звезди

Ресторант IL Siciliano е финалист за  Черноморските награди 2021

Най-желаната lifestyle и кулинарна дестинация на българското Черноморие – ресторант IL Siciliano в курорта Свети Влас, създаден от световно признатия носител на две Michelin  звезди – мастър chef Stefano Stecca, е финалист за Черноморските Оскари 2021.  Кулинарният спец е оглавявал кухнята на ресторанти като Novikov – Лондон, San Dominiko – Италия, Zafferano, Rosmarino, Brunello в хотел Baglioni Лондон и други. Заедно със своя италиански екип предлагат автентична италианска кухня на най-високо ниво, включвайки домашно приготвена паста и пица, прясна риба и морски дарове.

Най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще получат златни статуетки по време на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч.

Сцена на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.

Ценителите знаят, че уникални за страната ни деликатеси и ястия може да опитат единствено в IL Siciliano за територията на цяла България – като червената сицилианска скарида в различните си разновидности -карпачо, със салата или паста и неповторимите спагетони “Cacio e Pepe“ с трюфел.  Съботните „Бели“ партита са най-желаното място за следобедно забавление на българския елит на Марина “Диневи”, Свети Влас.
IL Siciliano е локация, която освен, че дава незабравима наслада от качествени кулинарни изкушения, уникална гледка и атмосфера, дава и уникалния комфорт за хора със сходни  интереси и начин на живот.
Основна цел на Черноморските Оскари 2021 е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на Черноморския бизнес и туризъм по време на Ковид-криза, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в региона. Както и да отличи местната власт, която подпомага развитието на Черноморието.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *