Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Общество Последни новини

Мобилни ваксинационни пунктове работят през уикенда

В София от 13 до 18 ч. имунизационни пунктове ще бъдат разкрити в 5 търговски центъра. Мобилен екип ще работи и в ж.к. „Дружба“ – Културен дом.

Във Варна ваксини срещу Covid-19 ще се поставят на входа на Морската градина от 16.30 до 21 ч. Продължава кампанията и в един от търговските центрове.

Такъв мобилен пункт ще има и във Велико Търново от 10 до 14 ч.

Днес и утре в Плевен на пл. „Възраждане“ пред Мавзолея ще бъде изнесен мобилен кабинет за имунизация срещу COVID-19. Кабинетът ще работи от 8 до 12 ч.

В Габрово мобилен екип ще ваксинира желаещите в пункт на централния кооперативен пазар в града, предава кореспондентът на БНР в града.

Имунизационният пункт на централния кооперативен пазар ще работи от 9 до 13 часа. Ангажиран е екип от областната болница, който ще поставя на желаещите ваксина по избор, уточняват от Регионалната здравна инспекция в Габрово. Оттам допълват, че е наличeн и еднодозов препарат и хората, които го предпочетат ще получат на място сертификат, удостоверяващ завършена имунизация. Мобилен пункт се организира за втори път на кооперативния пазар в града, след като преди седмици от възможността се възползваха 80 души – жители и гости на Габрово от различни възрасти.

Мобилни пунктове ще има и на общинските пазари в гр. Криводол и в с. Бутан, Врачанско, с работно време от 8 до 12 ч.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *