Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Любопитно Най-четени

Експерт прогнозира, че светът ще забрави за Хари и Меган

Експертът по история на кралското семейство и режисьор Ник Бълин прогнозира тъжна участ за принц Хари и съпругата му Меган и се готви да направи филм, който да покаже паралела между историята на Хари и тази на неговия прапрачичо Едуард VIII. Едуард абдикира от трона през 1936 г., защото се влюбва в разведената американка Уолис Симпсън и въпреки несъгласието на семейството си, решава да я отведе до олтара. Така Едуард остава без доходи, отритнат от близките си.

През 1951 г. той пише биография, кръстена „Кралска история: Мемоарите на херцога на Уиндзор“, в която разказва за проблемите си с кралската фамилия и за любовта на живота си – Уолис. Хари също заяви, че възнамерява да публикува мемоарите си и това е само една от приликите му с неговия прапрачичо. Той също е избрал за спътница в живота разведена американка.

И Едуард подобно на Хари дава телевизионно интервю, което предизвиква скандал. Друг паралел, който прави режисьорът, касае обтегнатите отношения на Едуард и неговия брат и тези между Хари и принц Уилям. В своите наблюдения Ник Бълин стига до извода, че съдбата на херцозите на Съсекс ще последва тази на Едуард и неговата любима, които в крайна сметка потъват в неизвестност и след потушаване на скандалите никой вече не се интересува от тях. Дали ще стане така, само времето ще покаже

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *