Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора

Наръгаха таксиметров шофьор на автогарата в Хасково

Таксиметров шофьор беше наръган от клиенти на автогарата в Хасково в събота. Той е прободен в крака и ръката след отказ да качи, по думите му, пиян мъж и приятелката му с куче. Екшънът се е разиграл в близост до автогарата, а на земята все още седят следите от кръв.

Дойде мъжът и се качи при мен. Попитах го къде ще ходим, а той отвърна, че ще ходим на Луната. Попитах го отново, но отговорът беше същият. Казах му, че щом това е посоката, нека да слезе. Още с качването ми се видя неадекватен. Дали беше пиян или дрогиран, не мога да кажа, разказа пострадалият Николай Атанасов, който е с гипсирана ръка

Мъжът слиза от автомобила и посяга да удари таксиметровия шофьор през отворения прозорец. Николай обаче успява да избегне този удар, през това време мъжът минават от другата страна на автомобила, вади нож и отново атакува.

Благодарение на това, че залегнах, се разминах само с това порязване по крака и ръката. Имам засегнат нерв, затова ръката ми е в гипс – да се обездвижи, споделя още Николай Атанасов. В дългогодишната му практика е имало агресивни клиенти, но до случаи на нападение не се е стигало.

След инцидента с Николай, мъжът и жената се отправят към центъра на града. Оттам хващат друго такси, в което отново са се държали неадекватно. Шофьорът сигнализира на полицията, но двойката отново бяга. Стига се до услугата на трето такси. При слизане от него в края на града мъжът и жената са задържани. Оказва се, че нападателят е стар познайник на полицията. Образувано е досъдебно производство. А Николай очаква справедливо решение

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *