Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Любопитно Най-четени

Ребъл Уилсън написа първата си детска книжка

Актрисата Ребъл Уилсън остави киното и се показа в ново амплоа, впускайки се в литературния свят, като написа своята първа детска книжка. Австралийката се похвали в социалните мрежи, държейки в ръцете си копие от „Смелата Бела“.

Във видео, публикувано в Инстаграм, блондинката каза, че „Смелата Бела“е базирана на нейното детство, а историята ѝ може да помогне на малчуганите да преодолеят срамежливостта си.

„Боже мой, току-що получих много специална доставка!“, гласи посланието на звездата към видеото, което сподели в своя акаунт в платформата.

В него се вижда как тя разопакова пакет, съдържащ един от първите екземпляри на заглавието, дошъл при нея директно от печатницата.

Книжката ще бъде пусната на 27 октомври, но в ограничен тираж. Ребъл обясни, че четивото е за деца над 3 години.

„Тази първа книга е за преодоляване на срамежливостта. Нямам търпение да се запознаете с Бела“, допълва тя, като казва, че нейните фенове могат да направят предварителни поръчки, за да се сдобият с четивото.

„От срамежливо момиче, израстващо в западните покрайнини на Сидни, до превръщането си в международна филмова звезда, научих много ценни житейски уроци. Толкова съм развълнувана, че мога да споделя това знание с децата и то по забавен начин“, каза актрисата от „Перфектният ритъм“

Ребъл се наслади на лятото си, което включваше пищни празненства за рождения ѝ ден, който отпразнува със свои приятели. Тя показа част от забавленията по време на почивката си, публикувайки много снимки в социалните мрежи.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *