Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Любопитно Най-четени

Даниел Крейг ще получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

Британският актьор Даниел Крейг, който участва в новия филм за Джеймс Бонд „No Time to Die“ ще получи звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Церемонията ще се състои в сряда, 6 октомври. Очаква се да участва актьорът Рами Малек, който играе Луцифер Сафин в новия филм за Бонд, както и филмовите продуценти Барбара Броколи и Майкъл Уилсън.

Звездата на Крейг ще бъде 2704 -та на Алеята на славата. Тя ще се намира на адрес булевард Холивуд 7007.
Крейг ще бъде четвъртият актьор, който играе Бонд и ще бъде награден със звезда. По -рано Роджър Мур и Пиърс Броснан, които изиграха Бонд по-рано, получиха звезди на Алеята на славата. Със звезда е възнаграден и британският актьор Дейвид Нивен, който играе Бонд в неофициалния филм от 1967 г. „Casino Royale“. Звездата на Крейг ще се намира до звездата на Мур.

„Даниел Крейг е икона на британската култура, както и Джеймс Бонд, в когото той се превъплъщава в пет филма за 007. Радваме се, че неговата звезда е на Алеята на славата заедно с друг известен актьор от Бонд, Роджър Мур. Феновете ще бъдат във възторг, когато видят, че техните звезди се намират на булевард Холивуд 7007.“ Това заяви продуцентът на Алеята на славата, Ана Мартинес.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *