Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Политика

Пеевски ще води листата на ДПС във Велико Търново

Делян Пеевски е водач на листата на ДПС в град Велико Търново. Втори в листата на Движението е Йордан Цонев. Това обяви Гюнай Далаоолу, областен председател на ДПС – Велико Търново.

„За нас като организация това е голяма чест. Той е номиниран от Великотърновския областен съвет на областно заседание. За нас е голяма чест, че именно от тук, от духовната столица на България, Делян Пеевски дава ясен знак, че се връща в политиката“, каза Далаоолу.

„Още преди няколко дни той каза, че има какво да говори, той има много какво да дава на България и на региона ни. Това е г-н Пеевски. Пеевски е човек с голямо сърце. Неговото име ще бъде не това, което нашите опоненти го изрисуват. Това е нашият Делян. ДПС винаги стои зад него“, подчерта съпартиецът му.

Той посочи, че през цялата кампания Делян Пеевски ще бъде във Велико Търново. Това ще бъде много позитивна кампания и много открита.

Гюнай Далаоолу се оплака от действията на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, че е „гонил като империалисти“ членовете и симпатизантите на ДПС в региона.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *