20.07.2024

Нови плюсове за потребителите на Lidl Plus с Купон+

Lidl Plus предлага на потребителите нови възможности да пестят докато печелят и да се забавляват докато пазаруват. От 11 октомври до 7 ноември ползващите приложението могат да се включат в играта Купон+ и да събират суми с всяка покупка от категорията „Прясно месо, риба и рибни продукти“. Така могат да спечелят любим продукт на преференциална цена от 1 ст. и отстъпка от 5% върху стойността на следващата си покупка.

Играта включва четири нива, всяко от които носи награди по избор само срещу една стотинка за закупилите продукти от категорията. Първото ниво е при достигане на сумата от 15 лв. То дава възможност на участващите в играта да получат по избор немска бира Perlenbacher в кен или фокача с маслини. Достигналите второ ниво и сумата от 25 лв. могат да избират между финосмляна лютеница и спагети. Третото ниво от 35 лв. носи избор между 100% портокалов сок и рулца с ванилия.

Играта приключва на четвърто ниво и натрупана сума от 55 лв. за покупки от категорията „Прясно месо, риба и рибни продукти“. На финала потребителите получават купон за 5% отстъпка при следваща покупка до 100 лв. Ако сумата от пазара на потребителя е над 100 лв., отстъпката се начислява върху 100 лв.

Купон+ се отнася единствено за категорията прясно месо, риба и рибни продукти и в него не попадат месни и рибни консерви, замразени продукти, салати и разядки. А прясното месо и рибата в Lidl са сертифицирани със SGS, гарантиращ свежест, качество и чистота. Имено качествените продукти са в основата на вкусните ястия, които ни събират на трапезата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *