Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Най-четени

Вучич посрещна актьора Джони Деп в Белград

Холивудската звезда Джони Деп беше на среща със сръбския президент Александър Вучич в Президенството снощи. Той пристига в Белград за популяризирането на своя анимационен сериал „Pafini“, чиято продукция беше в Сърбия.

Сръбският президент побърза да се похвали в социалните мрежи за срещата с героя от „Карибски пирати“, като публикува серия от общи снимки.

Вучич благодари на звездата за уважението, което показва към страната и се пошегува, че за първи път вижда жените в офиса да полагат толкова сериозни усилия при визитата на гост.

„Благодаря, скъпи Джони, за всичко, което правиш за популяризирането на Сърбия“, написа президентът в профила си в Instagram, където публикува и снимки с холивудския актьор.

Освен това Вучич обяви, че на Деня на държавността на Сърбия, който се чества на 15 февруари, ще удостои Джони Деп с Орден за заслуги в знак на благодарност за уважението, което проявява към страната, както и за многобройни проекти, в които наема голям брой млади хора от съседната ни държава.

На свой ред Деп заяви, че е трогнат от решението да бъде награден с Орден за заслуги и че ще дойде отново в Белград на 15 февруари за тържествената церемония, съобщиха от пресслужбата на президента на Сърбия.

Сериалът „Pafini“ е реализиран с подкрепата на Министерството на културата и информацията на Република Сърбия. Това е продължение на дългосрочното сътрудничество, което Деп има с филмовата и телевизионна продуцентска компания „Jervolino & Lady Bacardi Entertainment“, както и с компанията майка „Yervolino Studios“ от Сърбия.

Джони Деп заяви миналата година в Монте Карло, че „обожава“ Сърбия и сърбите. Той беше в страната за първи път през 1992 г.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *