22.07.2024

Вирусът удари и Джон Бон Джоуви

Американската рок звезда Джон Бон Джоуви отмени участие в Маями Бийч, Флорида в последния момент заради положителен тест за коронавирус. Това съобщи местният телевизионен канал 7News.

В събота вечер музикантът и групата му е трябвало да изнесат концерт в Маями Бийч. Когато публиката се събрала в залата, бе обявено, че Бон Джоуви няма да може да пее, тъй като резултатът от теста му за коронавирус е положителен. М

узикантът е напълно ваксиниран срещу инфекцията, и се чувства страхотно, съобщиха по-късно от групата. Въпреки това Бон Джоуви е решил да не подлага публиката си на риск и да не излиза на сцената. Всички останали членове на групата са с отрицателни тестове. Така бандата излезе на сцената без вокалист.

Групата Бон Джоуви е основана през 1983 г. в Ню Джърси, е кръстена на лидера и вокалист Джон Бон Джоуви. Дискографията на рокаджиите включва 15 студийни албума, последният от които излезе миналата година. През 2018 г. групата беше въведена в Залата на славата на рокендрола в Кливланд, Охайо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *