Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Бизнес

Албанските курорти бележат ръст на туристи

Te Stela Resort  е финалист за Balkan Awards of Tourism Industry 2021 
 

Един от най-големите курортни комплекси в Албания с хотелска част, спортна, СПА и събитийна зона – Te Stela Resort, е финалист за Балканските туристически награди, съобщава ВИП Комюникейшън.
Седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021 ще отбележи значимите постижения на компаниите, които  работят в най-важната сфера за развитието на полуострова и най-засегната от Ковид-кризата. Церемонията ще се състои на  02.12. 2020 г. от 20 ч. в  5-звездния столичен хотел Маринела.
През последните години албанските морски курорти стават все по-конкурентни на Балканите, като привличат над 40 хиляди българи годишно. Над 35 хиляди албански туристи посещават България, като интересът им е към българското Черноморие, балнеолечението и възможностите, предлагани от българските ски-курорти.
Te Stela Resort е уникално проектиран хотел със 100 стаи, с приветлив персонал, чистота, спокойствие,  качествено обслужване и  гостоприемството.
Стаите са декорирани и оборудвани, за да отговарят на нуждите на гостите и телефон, най-новата климатична технология, LCD сателитна телевизия, сешоар, минибар,  напълно оборудвана самостоятелна тоалетна и душ.
Друга много важна и специална среда в  курорта е ресторантът – чист, с вкусна и качествена храна. Beergarden е с капацитет 600 души и предлага разнообразни менюта,  жива музика всяка вечер и специални менюта, които надхвърлят очакванията.
Комплексът разполага  с различни зали, технично оборудвани за различни видове събития – конференции, форуми, сватби и семейни тържества. Сватбената зала е с капацитет 400 седящи души, модерна е и с гъвкав декор, адаптиращ се към различни изисквания и нужди. С фон и осветление по европейските стандарти.
СПА услуги в Stela Resort включват Хималайска терапия, Кръчма терапия, Сауна, Хидромасажен басейн, 
Турска баня, Емоционални душове.
Stela Resort предлага и  места за забавление и спорт.
Спортни съоръжения са  2 закрити плувни басейна с полуолимпийски размери, курсове по плуване с инструктори за деца,  Фитнес и Аеробика, Летен басейн.
Комплексът има зона за ФИЗИОТЕРАПИЯ & ХИДРОТЕРАПИЯ за проблеми с  Ортопедия,  Неврологични проблеми и  Ревматология.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *