Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Бизнес

Schneider Electric обявява конкурс за студенти с 10 000 евро награден фонд

Призната за най-устойчива корпорация в света Schneider Electric, лидер в дигитализацията на енергийния мениджмънт и автоматизацията, заедно с глобалния си партньор AVEVA, обяви конкурса Go Green за студентски отбори от цял свят, вкл. и България.

„Поканата към младите умове е да предложат дръзки идеи, които могат да променят дневния ред при управлението на енегрията и да формират по-умно и по-устойчиво бъдеще за компанията, както и за планетата“, коментира Елена Ватрачка, Мениджър Човешки ресурси в Шнайдер Електрик България. „Надяваме се да видим успешно участие от страна и на български студенти“ допълни тя.

Голямата награда в Go Green е 10 000 евро, разделени поравно между членовете на печелившия екип. Участниците могат да разчитат на професионално менторство от страна на Schneider Electric и AVEVA, а най-изявените от тях – и на предложения за работа в компаниите-организатори.

Кандидатстването е по региони, а студентдските отбори вече могат да изберат една от петте категории на конкурса:

⦁ Достъп до енергия
⦁ Домове на бъдещето
⦁ Верига за доставки на бъдещето
⦁ Електрически мрежи на бъдещето
⦁ Де[кодиране] на бъдещето

Състезанието е отворено за студенти, които следват в бакалавърски програми по бизнес, инженерни специалности, маркетинг и/или иновации. В съответствие с философията на Schneider Electric за Многообразие § включване се очаква екипът да включва представители с различен пол. Владеенето на английски език също е изискване, тъй като представянето на предложенията ще се осъществи именно на този език.

Go Green график

⦁ Кандидатстване, предварителна селекция и менторство: септември 2021 г. – февруари 2022 г
⦁ Финали по региони: март – април 2022 г.
⦁ Глобални финали: юни 2022 г.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *