Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Бизнес Изборът на редактора

YouTube иска да помага на учителите

Когато се срещам с хора и когато те научат, че съм директор на YouTube, почти винаги ми казват какво са научили там. Нещо, което някой член от семейството е научил. Някой път мисля, че това е много важна част от YouTube.

В пандемията забелязахме, че много голяма част от образованието мина онлайн. Имахме уроци вкъщи, имахме хора, които просто научаваха много умения там. Вероятно най-вече научихме, че има нужда да продължим да работим образователните институции. Че трябва да интегрираме някои образователни инструменти, които децата използват, защото те ползват YouTube и ние можем да направим повече в помощ на учителите. Да направим YouTube основна част от образованието.

За мен като родител е много важно да дам на родителите възможности да контролират какво искат децата им да гледат. Това е една от причините веднага, щом влязох в YouTube, да започнем да работим по YouTubeKids. Това е отделно приложение, за деца.

С него можем да контролираме качеството. Можем да дадем на родителите много повече контрол на съдържанието, което гледат децата им и семейството. Има и други неща. Току-що пуснахме контролираното преживяване за деца от 9 до 12 г. Те са най-трудни. Обикновено не искат да ползват детското приложение. Но не са на 13 г, за да ползват основното приложение. Така че контролираното преживяване е нещо ново, което пуснахме наскоро.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *