Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Бизнес Най-четени

Най-често изтегляните през 2021 г. приложения за мобилни телефони

TikTok продължи да е най-сваляното приложение за Android и iOS и през 2021 година, демонстрират неотдавна оповестени от Apptopia данни за предходната година.

Високата му известност даже е помогнала на относително непознатото приложение за видео обработка CapCut да влезе в топ 10 на най-сваляните мобилни приложения за 2021 година CapCut е комфортен за TikTok инфлуенсърите и с помощта на това изпреварва Spotify, като музикалната платформа се подрежда на последното десето място.

Съвсем не е изненадващо, че точно ByteDance, компанията, която има TikTok, е основател и на Cap Cut. Instagram, Фейсбук и WhatsApp заемат респективно второ, трето и четвърто място по брой сваляния, а на осмото място е Messenger.

Така Meta (доскоро Facebook) съумява да пласира общо четири свои приложения в класацията за най-вече сваляния през 2021 година На пето място е приложението Telegram, което явно сполучливо се постанова измежду консуматорите като желан избор на криптирана платформа за другарство.

Snapchat и Zoom заемат шесто и седмо място, като си заслужава да отбележим края на превъзходството на Zoom в челните места, които приложението за видео диалози успяваше да доближи първоначално и разгара на пандемията.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *