Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Роузи дари Джейсън Стейтъм с дъщеря

Джейсън Стейтъм вече е татко и на дъщеричка. Съпругата му Роузи Хънтингтън-Уайтли роди момиченце, съобщава „Daily Mirror“. Най-радостен от благата вест е баткото, 4-годишният Джак.

34-годишната манекенка намекна в Инстаграм, че ще ражда скоро след като показа няколко снимки в напреднала бременност.

Моделът на „Victoria“s Secret“ за първи път обяви, че очаква още едно дете от 54-годишния Стейтъм през август, отново с кадър в социалната мрежа, на който се вижда, че напълнява. Джейсън и Роузи са заедно от 2010 г., но се сгодиха шест години след запознанството си. Те са родители на четиригодишния Джак. През 2018 година Роузи коментира евентуална сватба с думите: „Очакваме с нетърпение този момент, но това не е голям приоритет за нас. Толкова сме щастливи! Мисля, че ще бъде забавно да го направим, когато бебето порасне малко, за да може и то да участва в празника“.

Роузи казва, че обича многолюдните фамилии с повече деца и би се радвала и тя да има пълна къща. Разликата от 20 години с прочутия актьор не я притеснявала. „Никога не е било проблем! Възрастта не е нищо друго освен число!“, каза тя пред Q&A.

Попитана коя е най-любимата й черта у Джейсън посочи: „Той е страхотен баща. Освен това е подкрепящ партньор, който закриля любимия си човек. Много е забавен. Но мисля, че по отношение на хумора, аз го побеждавам„, казва още тя. За разликата във височината им, красавицата отвръща: „Определено съм по-висока от него с токчета! Изминаха 11 години откакто сме заедно, така че съм почти сигурна, той няма проблем с това и се чувства добре“. Двамата се запознали на парти в Лондон и усетили мигновена химия помежду си.

На въпрос дали синът им Джак има американски акцент, Роузи коментира: „Наистина съм горда да кажа, че говори с английски акцент и има същия силен глас като Джейсън, двамата са много шумни! Той много прилича на мен, когато бях малка, но има цвета на очите на татко си“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *