Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Никол Кидман пропусна обяда на номинираните за наградите „Оскар“ заради скъсано сухожилие

Съобщава се, че Никол Кидман е пропуснала обяда на номинираните за годишните награди „Оскар“ поради скъсано сухожилие. Актрисата от „Да бъдеш Рикардо“, която е номинирана за петия си „Оскар“ за ролята на Люсил Бол във филма, не присъства на обяда в хотел Fairmount Century Plaza в Лос Анджелис вчера. Както съобщава Variety, тя е в дома си в Нашвил „по нареждане на лекарите“, където се възстановява от травмата си. Твърди се, че съществуващата отпреди травма се е изострила, докато е работила по предстоящия сериал на Amazon „Expats“ в Лос Анджелис.

По-късно източник съобщи пред сп. „People“, че Никол е добре и се възстановява. Междувременно актрисата наскоро разкри как актьорската ѝ кариера понякога я разболява, защото собственото ѝ тяло не може да различи фактите от измислицата.

54-годишната звезда обясни как често е заблуждавала собствената си имунна система, че страданието на героинята ѝ е действително реално, и посочи телевизионен сериал, в който тя играе оцеляла от насилие, като пример за това, че тялото ѝ е било измамено.

Никол казва: „В много случаи части от тялото не знаят каква е разликата между ролята и реалния живот. Започнах да разбирам малко повече, че трябва да се грижа за себе си.“

И макар че Никол е спечелила „Оскар“, както и многобройни награди „Златен глобус“ и „Еми“ по време на славната си кариера, тя все още не е сигурна дали може да бъде определена като „филмова звезда“. Като отбелязва, че не е сигурна как да го „определи“, тя добавя:

„В момента съм в състояние на готовност да се пусна по течението. Моята задача е да остана ориентирана към чувствата, емоциите, ангажираността интереса и търсенето.“

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *