Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Бизнес

И бизнес дамите с отличие от Balkan Business Awards 2022

Общини и компании от балканските страни оспорват златните статуетки тази вечер в Банско

Като част от устойчивото развитие на бизнеса на Балканите жените имат важно значение в икономиката на региона, сочи журито на осмото издание на Балканските бизнес награди 2022.
Церемонията Balkan Business Awards 2022, организирана от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън, ще се състои на 25.03.2022 г. в 5-звездния СПА хотел Регнум в Банско.
Специализирала в САЩ и Китай козметология, за да повиши нивото на услугите, които предоставя в родния си град Струмица в Северна Македония, бизнесдамата Магдалена Христова е сред водещите експерти в козметичната индустрия в югозападната ни съседка.
Тя е дипломиран фармацевт и има завършен курс по козметология в Скопие. През 2001 г. тя открива козметично студио „Visage“, което е съществува повече от 20 години. Като съпруга и майка на две красиви деца, Магдалена продължава образованието си по козметология с множество курсове за нови техники за красота.
През 2018 г. Visage получи лиценз за образоване на студенти за получаване на призната от държавата степен по козметология. Този процес е от особено значение за новите поколения, които ще работят в сферата на козметологията.
Студиото работи с много нови техники като лицево лечение, ботокс, пълнители, bb glow,prx 33, и много други процедури за лице и тяло.
Най-мащабният бизнес форум на Балканите се организира с партньорството на Посолството на Република България в Прищина, Българската Търговско Промишлена Палата, Българо-Турската Търговско-индустриална Камара, Македонско-Българската Стопанска Камара, Българо-Македонската Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания и други.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *