Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Джъстин Бийбър разказа истината за психичното си здраве

Обявена е нова инициатива за психично здраве между Джъстин Бийбър и BetterHelp и това е добра новина за феновете и членовете на екипа му, които пътуват.

Във вторник, 5 април, канадският певец сподели някои свои мисли за терапията и малко за собствените си преживявания и борби.

„Единственото нещо, което научих през годините, е, че всички преминаваме през своите възходи и падения и всички понякога се нуждаем от помощ“, каза Бийбър, пред „Billboard“.

„Възможността да предложа достъп до безплатна терапия на моите фенове и семейството на турнето е истинска благословия за мен“.

Според изданието екипът, който работи по световното турне на Бийбър Justice World Tour, ще има напълно безплатен достъп до специалисти по психично здраве чрез BetterHelp в продължение на 18 месеца.

Освен това феновете на музиканта, както и всеки друг, може да се запише за безплатен месец терапия, за която платформата е отделила 3 000 000 долара.

Ако тя не е нещо, от което се нуждаят в момента, те предлагат на тяхно място да изпратят човек, който може би се бори с нещо такова: „Джъстин го прави за своя екип, направете го и за вашия.“

Изпълнителят е бил откровен за борбата си с депресията в миналото, а съпругата му Хейли Бийбър заяви, че е видяла голяма промяна в партньора си, когато той е започнал да приема правилните антидепресанти.

„Много хора се борят с депресията и хората гледат на нея като на слабост“, каза Джъстин през 2020 г. „Да имаш нужда от помощ не означава, че си слаб, а че се грижиш за себе си и за хората около теб“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *