Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Майк Тайсън няма да бъде бъде съден за това, че ударил пътник в самолет

Майк Тайсън няма да бъде подведен под наказателна отговорност, задето ударил пътник в самолет във Сан Франциско, съобщава „Sky news“.

На кадри от мобилен телефон се вижда, че бившият световен шампион по бокс в тежка категория, удря мъжа от седалката зад себе си.

Представители на звездата казаха: „За съжаление, г-н Тайсън имаше инцидент по време на полет с агресивен пътник, който започна да го тормози и хвърли бутилка вода по него, докато беше на мястото си“.

Източник, близък до Тайсън, допълни, че мъжът е бил „изключително пиян“ и „нямал намерение да спре да го провокира“.

Адвокатът на буйният пасажер твърди, че не е хвърлял бутилка и че клиентът му е бил „прекалено развълнуван“, съобщи TMZ.

Инцидентът се случил, след като Тайсън се качил на полет на „JetBlue“ на международното летище в Сан Франциско на 20 април, по път за Флорида. Малко след това слязъл от самолета.

Другият пътник е имал порезни рани по челото, както показват снимките, и очевидно е отишъл в полицията, след като е получил медицинска помощ.

Свидетели казват, че Тайсън се е съгласил да си направят селфи с тях и е изглеждал весел, но явно бързо изгубил самообладание, когато мъжът на седалката отзад се опитал да говори с него.

В изявление пред „Sky News“ във вторник, окръжният прокурор на окръг Сан Матео Стивън Уагстаф каза, че неговият офис е „приключил разглеждането на случая, включващ Майк Тайсън и твърдението, че той е извършил престъпление срещу друг пътник в самолет, докато чака на терминала преди тръгване“.

Прегледахме полицейските доклади на полицейското управление на Сан Франциско и шерифа на окръг Сан Матео и разгледахме различните видеоклипове, събрани от органите на реда от други пасажери в самолета. Стигнахме до становището да не повдигаме обвинения срещу г-н Тайсън въз основа на обстоятелствата около конфронтацията. И Тайсън, и раненият от него човек не искат да бъдат повдигани обвинения. Считаме, че този случай е приключен“, казва още прокурорът.

Тайсън, по прякор Железния Майк, спечели първите си 19 професионални битки с нокаут, 12 от които в първия рунд.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *