Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Спорт

Стилиян Петров избухна срещу БФС: Никой не може да забрани футбола на хората

“ Ако някой си мисли, че футболът започва и свършва с него, тотално се е объркал! Ако някой си мисли, че може да изхвърли хората, които истински обичат великата игра, тотално се е самозабравил! Футболът е повече от игра, нали не сте забравили?!“.

Това обяви бившият капитан на българския национален отбор Стилиян Петров, който е част от екип на кандидата за президентския пост в БФС Димитър Бербатов. Петров реагира на решението на редовния конгрес на централата в петък, когато бяха възстановени правата на само 9 от 73-те изключени от системата клубове, които бяха наказани от Изпълкома заради участието си в Изпълкома, организиран от Бербатов.

„Никой не може да забрани футбола на хората! Футболът е за всички! Футболът е на всички! Футболът е феномен! Футболът е любов! Ето и поредното доказателство! Току-що ми изпратиха кадри от турнир на отстранените от БФС отбори от Област Монтана и Област Видин! Футболът не е диктатура! Футболът – това са хората, които го обичат!“, написа Стилиян в социалните мрежи. Ето пък какво каза Бербатов за БФС и Боби Михайлов!

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *