Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Оливия Нютън-Джон загуби борбата с рака на гърдата

Отиде си Оливия Нютън-Джон. На 73 години почина световноизвестна актриса, певица, автор на песни и активист Оливия Нютън-Джон. Новината за смъртта на легендатасъобщи съпругът й Джон Йистърлинг в публикация в официалния й профил във Фейсбук.

„Оливия беше символ на триумф инадежда в продължение на повече от 30 години, споделяйки борбата си с рака на гърдата.“, пише съпругът й. От името на близките й той отправямолба към всички да уважават уединението на семейството през този труден за тях период. Вместо цветя съпругът й призовава задарения, които да бъдат използвани за проучвания за борбата с рака от основаната на нейно име фондация.

Родената във Великобритания певица е починала „мирно“ в ранчото си в Южна Калифорния днес сутринта, заобиколена от семейството и приятелите си. Нютън-Джон е най-известнас главната си роля във филма „Брилянтин“ от 1978 г., в който играе с Джон Траволта в ролята на Санди. Оливия Нютън-Джон е родена във Великобритания, но израства и се оформя като творец в Австралия.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *