Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Аштън Къчър разкри, че автоимунно заболяване почти го е лишило от зрението и слуха му

Аштън Къчър разкри, че автоимунно заболяване почти го е лишило от зрение, слух и способността му да ходи.

В новия епизод на „Running Wild With Bear Grylls: The Challenge,“ до който  предварително са упели да се доберат от телевизионната програма „Access Hollywood“, звездата от „Двама мъже и половина“ споделя, че е развил рядко автоимунно заболяване, наречено васкулит, което може да причини възпаление на кръвоносните съдове.

Преди две години имах тази странна, изключително рядка форма на васкулит, която ми съсипа зрението, изгубих слуха си, не можех да пазя равновесие„, каза той. „Отне ми около година, за да се възстановяТогава стигнах до заключението, че човек действително не оценява това, което има, докато не е на път да го загуби… „

Съпругът на Мила Кунис добави още, че е „късметлия, че е жив“, а Грилс се възхити на силата му. Актьорът обясни как е възприел трудностите като възможност да издържи и да извлече най-доброто от лошата ситуация.

В момента, в който започнете да гледате на препятствията като на неща, които са създадени за вас, за да ви дадат това, от което се нуждаете, тогава животът започва да става забавен, нали?„, обасни Къчър. „Започваш да сърфираш на върха на проблемите си, вместо да живееш под тях.“

Признанията си холивудската знаменитост прави докато с водещия на предаването – британския пътешественик, експерт по оцеляване и писател Беър Грилс, преминават през гориста местност, предава БТА. Проправяйки си път, между множество паднали клони и корените на дърветата, той казва, че според него именно фактът, че е успял да промени начина си на мислене, му е помогнал да преодолее тежкото здравословно изпитание.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *