Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Общество

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Студентски град“

На 25 август 2022 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на редуктор за налягане на ул. „Росарио“, ж.к. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Росарио“ от ул. „Баку“ до ул. „8-ми декември“, учебни блокове към Технически университет № 7, № 8, № 9 и № 10

учебен блок № 10 към Лесотехнически университет

бул. „Св. Климент Охридски“ от ул. „8-ми декември“ до бул. „Св. Климент Охридски“ № 57

района между ул. „Проф. Николай Генчев“, ул. „8-ми декември“, ул. „Проф. Витали Таджер“, ул. „Акад. Боян Петканчин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Витали Таджер“ пред учебен блок № 8.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *