Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Леонардо ди Каприо с ново гадже – украинка

Преди няколко дни медиите разтръбиха, че Леонардо ди Каприо се е разделил с гаджето си Камила Мороне след 4-годишна връзка, но той не остана дълго сам. Вече е забелязан с ново красиво момиче – украинската блогърка и модел Мария Берегова. Както стана известно, двамата са започнали да се срещат още в началото на юли.

Мария не е просто модел, а дъщеря на влиятелен украински бизнесмен от фармацевтичния бранш. Тя е израснала в Швейцария, а в момента учи в бизнес-училище в Лондон.

22-годишната красавица всеки ден публикува в социалните мрежи кадри от разкошните места, които посещава, но не говори за личния си живот. В профила ѝ има снимка от яхтата, където е забелязана с Ди Каприо, но звездата не присъства в кадъра.

Мария е израснала в Швейцария, сега учи в Лондон.

Актьорът отсъства от снимката на яхтата, където са забелязани с моделката.

Актьорът не е първият избраник на Мария. За своите 22 години тя вече е била омъжена и се е развела с 30-годишен арабски бизнесмен, занимаващ се с недвижими имоти и мода в Монако. Между другото, той се явява внук на министър на вътрешните работи на Муамар Кадафи.

Връзката на Лео ди Каприо и Мария изглежда сериозна, но няма да продължи повече от три години, вещаят познавачи. Известно е, че актьорът не ходи с жени, прехвърлили 25 години.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *