Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Осъдиха Ар Кели за детска порнография

R&B звездата Ар Кели беше признат за виновен по федерални обвинения за детска порнография. Според доказателствата, рапърът е направил видеоклипове, в които злоупотребява с 14-годишната си кръщелница.
Свидетелка по делото срещу Ар Кели разкри, че певецът я е малтретирал сексуално стотици пъти. Присъдата бе произнесена след едномесечен съдебен процес в Чикаго, родния град на Кели, по време на който на съдебните заседатели бяха показани откъси от смущаващите кадри и бяха изслушани показанията на жертвата, която сега е на 37 години и е идентифицирана само като „Джейн“, съобщава BBC.
Съдебните заседатели заседаваха около 11 часа, като започнаха във вторник следобед, преди да се върнат с осъдителна присъда по шест от 13-те обвинения, които бяха повдигнати на Кели, включително три обвинения за детска порнография. В Чикаго присъдата само по едно такова обвинение води до задължителна минимална присъда от пет до десет години.
Тя се прибавя към присъдата от 30 години затвор, която изпълнителят на „I Believe I Can Fly“ вече получи през юни, след като беше признат за виновен за трафик на хора с цел сексуална експлоатация и рекет по отделно федерално дело в Бруклин.
55-годишният Кели беше съден по още редица обвинения, но беше оправдан. Въпреки това, певецът ще прекара още дълги години зад решетките.
По време на процеса прокурорите заявиха, че изпълнителят е „сексуален хищник“, който е използвал славата си, за да ловува непълнолетни момичета и да записва насилието на видео.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *