Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Шер потвърди, че има връзка с 40 години по-младия Александър

76-годишната певица Шер потвърди, че има нова любов в лицето на 36-годишния музикален продуцент и изпълнител Александър Едуардс.
Когато медиите и феновете започнаха да коментират разликата във възрастта им, която е 40 години, Шер туитна: „Любовта не познава математиката.“

Потвърждавайки за връзката им, Шер цитира и покойния тибетски учител Согиал Ринпоче, който е казал: „Някои хора се срещат, а други се разпознават“.
„На никого не му пука, кой какво си мисли“, заявява още изпълнителката. В друг туит Шер пише: „Няма да се защитавам. Хейтърите ще продължат да мразят. Не се интересувам от това, защото ние не пречим на никого.“.
Коментарите последваха снимките им с музикалния продуцент Александър Едуардс на влизане в ресторант в Холивуд. Двамата бяха щракнати хванати за ръце, а след това любопитните зяпачи заснеха Едуардс да целува ръката й в автомобила им.
Въпреки липсата на откровени интимности, за всички стана ясно, че двамата са двойка. Шер не се забави и потвърди информацията, за да премахне всякакви спекулации относно това дали са заедно.
Шер разкрива пред близки, че той се държи с нея „като с кралица“. Връзката им явно е сериозна, защото певицата вече го е запознала със своите роднини и приятели.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *