25.07.2024

Тейлър Суифт е на върха в класацията на Billboard за пета седмица

Американската певица Тейлър Суифт е на върха в класацията на „Billboard“ за сингли с „Anti-Hero“ за пета седмица, съобщи сайтът на изданието.

Парчето е от продукцията „Midnights“, който излезе на 21 октомври и оглавява подреждането на „Билборд“ за албуми.

След излизането й първите десет места в Хот 100 на „Billboard“ бяха заети само от парчета от новия албум на Тейлър Суифт. Тя влезе в историята като първата изпълнителка, реализирала подобно постижение.

Втората позиция в класацията на „Billboard“ запазват Дрейк и 21 Савидж с парчето „Rich Flex“ от съвместния им албум „Her Loss“.

Сам Смит и Ким Петрас се нареждат на трето място с „Unholy“.

Стив Лейси с парчето „Bad Habit“ запазва четвъртата си позиция.

В челната петица на класацията на „Billboard“ за сингли влиза и Марая Кери с „All I Want for Christmas Is You“. Празничният хит от 1994 г., който е включен в албума „Merry Christmas“ на певицата, отново е актуален с наближаването на празниците.

За първи път парчето, издадено през 1994 г., влиза в Топ 10 на чарта на „Billboard“ за сингли през декември 2017 г. Две години по-късно, през декември 2019 г., песента от албума „Merry Christmas“ на Марая Кери се изкачва до първата позиция, която запазва в продължение на три седмици. През 2020 г. и 2021 г., в периода около Коледа, „All I Want for Christmas is You“ отново се позиционира на върха в класацията Хот 100.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *