Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Спорт

SENSHI открива годината с ново бойно зрелище на 18 февруари

Бойният спектакъл на 15-ото издание ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна

 

Ново феноменално издание на международната бойна галавечер SENSHI ще зарадва почитателите на високия адреналин с качествени и зрелищни битки. Организаторите са подготвили ново епично шоу, с което да открият годината. Големият боен спектакъл ще се проведе на 18 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна. Началният час на сблъсъка на титаните ще бъде даден в 18:30 часа.

Гладиатори от 19 държави ще премерят сили в 16 двубоя по атрактивните правила на KWU Senshi и KWU Full Contact, като за първи път ще видим на международната бойна галавечер и срещи по правилата KWU Open.

Двубоите по правилата на KWU Senshi позволяват захвати, удари с лакти, хвърляния, както и бойни правила от муай тай. KWU Full Contact битките са с така познатите на феновете кикбокс правила, но без лакти и захвати. При тях присъстват и много разнообразни кикове. По правилата KWU Open ще се осъществят двубои с атрактивни смесени бойни изкуства с хвърляния, граплинг и всичко, което е позволено в една ММА битка.

Бойната карта на новото 15-о издание на SENSHI предстои да бъде оповестена в следващите дни, а всеки, който желае да се докосне до интригуващите двубои и да се наслади на високия адреналин и силни емоции на новото зрелищно издание на международната бойна галавечер, може да го направи от първи ред на място в залата, както и на живо у нас и в чужбина.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *