Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Излезе официалния полицейски доклад за тежкия инцидент с Джеръми Ренър

Актьорът Джеръми Ренър се опитвал да спре снегорина си, за да предпази своя вече пораснал племенник, когато тежката машина го е премазала на Нова година близо до дома му. Това сочи официалния доклад за инцидента на службата на шерифа в Невада, съобщава CNN.

 

Според данните от разследването на властите ръчната спирачка на снегорина не е била задействана, а в противен случай тежкият инцидент е можело да бъде предотвратен.

Превозното средство е започнало да се плъзга настрани, след като 52-годишната звезда от „Отмъстителите“ го използвал, за да извади камиона на племенника си от снега.

„Снегоринът Pistenbully е започнал да се движи настрани, карайки Ренър да излезе от него, без да задейства аварийната спирачка“, гласи заключението в доклада, който медията е получила във вторник чрез искане за публични записи.

„Въпреки че Pistenbully е имал някои механични проблеми, въз основа на нашата проверка се смята, че ръчната спирачка е щяла да спре снегорина“, пише още в документите.

Племенникът е успял да помогне на 52-годишния актьор, докато пристигне помощ. Ренър е бил транспортиран с хеликоптер до болницата, където остана повече от две седмици, претърпя най-малко две операции и беше лекуван в интензивното отделение.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *