Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Кристина Агилера разкри какво харесва в секса

Кристина Агилера не се страхува да разкрие подробности за сексуалния си живот.

В сряда изпълнителката на „Stripped“ се появи в епизод на „Call Her Daddy“ и разказа за феновете си кои са най-дивите места, на които е правила секс.

Водещата на подкаста Алекс Купър пък я попита кои са трите ѝ любими пози, а Кристина заяви, че „зависи от настроението“. Харесвало ѝ се люби под душа, а партньорът й да е зад нея. По думите на изпълнителката на „Your body“ е чудесно човек да „използва въображението си и да проявява творчество с партньора си“.

Водещата на подкаста „Call Her Daddy“ Алекс Купър

А относно местата, на които се е вихрила Агилера споделя, че са: в звукозаписно студио и самолет.

„Самолетът може да е забавен, определено сме крили някои неща под одеялото. Не мога да повярвам, че не са ни хващали толкова много пъти в толкова много ситуации“.

Определено певицата е много сексуална и не се срамува да говори открито за това.

В подкаста „Call Her Daddy“ тя сподели, че е важно човек да опознае собственото си тяло, за да знае след това какво да поиска от партньора си. Пред Купър Xtina заяви още, че е най-добра в оралния секс.

„Наслаждавам му се. Чувала съм, че някои жени не го харесват, но аз не съм от тях, това е възбуждащо.“

Кристина вижда сексуалността като нещо специфично. Според нея на някой може да не му хареса това, което на друг.

„Има много етапи, затова е важно да си с партньор, с когото можеш наистина да експериментираш“.

По-рано този месец носителката на „Грами“ коментира пред „People“ темата за преодоляване на стигмата около сексуалното здраве. Самата тя е съосновател и главен съветник на марката „Playground“.

„Надявам се да вдъхновя други жени да се чувстват комфортно, когато говорят за своите преживявания. Всяка жена е различна“ и заключи: „През последните 42 години опознах тялото си. Има точки на удоволствие, които се откриват с напредването на възрастта“. 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *